Αγάπη χωρίς όρια -Ο υποβρύχιος γάμος δύο Ρώσων στην Κρήτη που ξεπέρασε κάθε φαντασία [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αγάπη χωρίς όρια -Ο υποβρύχιος γάμος δύο Ρώσων στην Κρήτη που ξεπέρασε κάθε φαντασία [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει γίνει αγαπημένος προορισμός των ξένων, οι οποίοι θέλουν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Σαντορίνη και Κρήτη μαγεύουν τους τουρίστες και υπόσχονται πως θα γυρίσουν σε αυτά τα μέρη για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους.

Ενας γάμος, ωστόσο, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη έμελλε να μείνει αξέχαστος, τόσο στο ίδιο το ζευγάρι, όσο και στους κατοίκους του νησιού. Το ζευγάρι από τη Ρωσία επέλεξαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αγάπη χωρίς όρια -Ο υποβρύχιος γάμος δύο Ρώσων στην Κρήτη που ξεπέρασε κάθε φαντασία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Renat Adykov και η Maria Obryvalina ήθελαν να πραγματοποιήσουν έναν γάμο που θα έμενε στην ιστορία. Και τα κατάφεραν, καθώς, η αγάπη τους τους οδήγησε, κάτω από το νερό.

Αγάπη χωρίς όρια -Ο υποβρύχιος γάμος δύο Ρώσων στην Κρήτη που ξεπέρασε κάθε φαντασία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Οι δύο 28χρονοι από το Saransk δεν είχαν εμπειρία από καταδύσεις, ωστόσο, έκαναν εντατικά μαθήματα στην Κρήτη, προκειμένου το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα. Το ζευγάρι από την Ρωσία κέρδισε ένα διαγωνισμό που διοργάνωσε ένα Καταδυτικό Κέντρο στην Κρήτη και κατάφερε να τελέσει το γάμο του κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ενας υποβρύχιος γάμος που αποδεικνύει πως η αγάπη δεν έχει όρια.

Αγάπη χωρίς όρια -Ο υποβρύχιος γάμος δύο Ρώσων στην Κρήτη που ξεπέρασε κάθε φαντασία [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: www.kalypsodivecenter.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ