Ερντογάν: Στην Ελλάδα εκπαιδεύονται Τούρκοι τρομοκράτες - iefimerida.gr

Ερντογάν: Στην Ελλάδα εκπαιδεύονται Τούρκοι τρομοκράτες

Ερντογάν: Στην Ελλάδα εκπαιδεύονται Τούρκοι τρομοκράτες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θέμα της εκπαίδευσης των Τούρκων τρομοκρατών και την ύπαρξη σχετικών στρατοπέδων στην Ελλάδα ανέσυρε από την ατζέντα του ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του προς τους βουλευτές του κόμματός του, ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε «σκοτεινά χέρια από το εξωτερικό, που προσπαθούν να σταματήσουν την άνοδο της Τουρκίας», όπως γράφει η Hurriyet.

«Πατάνε ένα κουμπί και νόμιμες, και παράνομες οργανώσεις διαταράσσουν την ειρήνη. Αυτή είναι μια προετοιμασμένη επίθεση που στοχεύει ταυτόχρονα στην ειρήνη μας, τη σταθερότητα και την οικονομία μας», πρόσθεσε ο Ερντογάν, που εντόπισε εμπλοκή της οργάνωσης DHKP/C στις συγκρούσεις της περασμένης εβδομάδας, κατά τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας διαδηλωτής από σφαίρα αστυνομικού στο κεφάλι.

«Ολοι γνωρίζουμε ποιοι υποστηρίζουν και προστατεύουν αυτές τις ομάδες. Τα στρατόπεδα της DHKP/C εδρεύουν στην Ελλάδα. Τους έχουμε δει να εισέρχονται στην Τουρκία. Η ελληνική κυβέρνηση έχει καταστείλει τη δράση τους, αλλά δε γνωρίζουμε αν συνεχίζουν να επιχειρούν εκεί», πρόσθεσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ