Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» έγινε ντετέκτιβ -Βοήθησε την αστυνομία να λύσει ένα έγκλημα - iefimerida.gr

Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» έγινε ντετέκτιβ -Βοήθησε την αστυνομία να λύσει ένα έγκλημα

Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» έγινε ντετέκτιβ -Βοήθησε την αστυνομία να λύσει ένα έγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ρόλος που τον έκανε διάσημο σε όλο τον κόσμο δεν είχε καμία σχέση με τα αστυνομικά μυστήρια που έγιναν αργότερα της μόδας στη μικρή οθόνη. Ο τηλεοπτικός Ρος Γκέλερ δεν ήρθε μεν ποτέ αντιμέτωπος με κάποιο έγκλημα, αλλά ο Ντέιβιντ Σουίμερ που τον ενσάρκωσε έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης όπως φαίνεται.

Ο ηθοποιός που έκανε καριέρα χάρη στα «Φιλαράκια» έγινε εσχάτως «ντετέκτιβ» και βοήθησε την αστυνομία να λύσει ένα έγκλημα. Επρόκειτο για υπόθεση στην οποία μαχαιρώθηκε ένας άνδρας, με το περιστατικό να συμβαίνει κοντά στο κτίριο όπου μένει ο Σουίμερ, όπως αναφέρει το CNN.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κάλεσε τους αστυνομικούς στο σπίτι του, προκειμένου να τους δείξει το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, η οποία είχε καταγράψει το περιστατικό. Επρόκειτο για μία διαφωνία τριών ατόμων, σχετικά με την κλοπή ενός υπολογιστή. Κάποια στιγμή οι εμπλεκόμενοι ήρθαν στα χέρια και ένας από αυτός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ