Μπόλαρης: Δεν γυρίζω στο ΠΑΣΟΚ είναι μεταλλαγμένο - iefimerida.gr

Μπόλαρης: Δεν γυρίζω στο ΠΑΣΟΚ είναι μεταλλαγμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάρκος Μπόλαρης ξεκαθαρίσε ότι δεν έχει σκοπό να γυρίσει στο ΠΑΣΟΚ διαψεύδοντας τα σενάρια που μιλούσαν για επιστροφή του. Συγκεκριμένα τόνισε: «Στην πολιτική μου διαδρομή λειτουργώ κι επιλέγω με κριτήρια πολιτικά. Η απόστασή μου από το υπόλοιπο του ΠΑΣΟΚ, δεν υπαγορεύτηκε από προσωπικές αντιθέσεις, αλλά από τη μετάλλαξή του και την προς τα δεξιά ολίσθηση. Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται συνεχώς τότε δεν είναι λάθος αλλά συνιστά αλλαγή πολιτικής και μετατόπιση».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής πρόσθεσε οτι ήταν και θα παραμείνει βουλευτής της δημοκρατικής παράταξης των μικρομεσαίων Ελλήνων επισημαίνοντας «Έχω εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεσή μου στην πολιτική ύφεσης, που ασκεί η συγκυβέρνηση. Πολιτική που αποσαθρώνει την παραγωγική βάση της χώρας, διογκώνει την ανεργία, θέτει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή και μετατρέπει χιλιάδες νέους σε μετανάστες»

Ο Μάρκος Μπόλαρης έκανε λόγο για «αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής με την κατάθεση ενός νέου σχεδίου εθνικού, αναπτυξιακού για την Ελλάδα» τονίζοντας ότι «είναι απαραίτητες οι συνέργειες όλων των προοδευτικών δυνάμεων, που στην πράξη κι όχι διακηρυκτικά, παρεμβαίνουν καθημερινά στην πολιτική ζωή για την δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ