Οι πρώτες καθαρές φωτογραφίες από το γάμο της Καρντάσιαν -Φόρεσε ένα από τα ωραιότερα νυφικά που έχουν ραφτεί ποτέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι πρώτες καθαρές φωτογραφίες από το γάμο της Καρντάσιαν -Φόρεσε ένα από τα ωραιότερα νυφικά που έχουν ραφτεί ποτέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Εοnline δημοσίευσε τελικά πρώτο τις φωτογραφίες από το γάμο - υπερπαραγωγή της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ που έγινε το Σάββατο στη Φλωρεντία, αλλά και τις πρώτες επίσημες εικόνες από την, επίσημα, πλέον, κοινή τους ζωή.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Eonline οι οποίες είναι ουσιαστικά και οι πρώτες καθαρές εικόνες από το γάμο της χρονιάς δείχνουν τον Κάνιε και την Κιμ στο... παραδοσιακό φιλί που ανταλάσσουν τα ζευγάρια μετά το γάμο τους, αλλά και την ώρα που αποχωρούν χέρι-χέρι από τον τόπο που έγινε η τελετή.

Επίσης, ο ιστότοπος δημοσιεύει τρεις ακόμη φωτογραφίες, μια αμέσως μετά το γάμο η οποία απεικονίζει το ζευγάρι να φορά από ένα δερμάτινο τζάκετ στην πλάτη του οποίου γράφει just married, μια άλλη από το γαμήλιο πάρτι και μια ακόμη από την τελευταία πρόβα νυφικού που έκανε η Κιμ Καρντάσιαν στο Παρίσι, στο ατελιέ του οίκου Givenchy.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Eonline φαίνεται καθαρά το νυφικό που φόρεσε η τηλεπερσόνα, το οποίο, παρά το γεγονός ότι η Κιμ δεν φημίζεται για το καλό της γούστο, είναι ένα από τα ωραιότερα νυφικά φορέματα που έχουν ραφτεί ποτέ. Σεμνό, πολυτελές και σέξι τόσο όσο πρέπει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ