Olialia, ένα νησί όπου θα ζουν μόνο όμορφες Λιθουανές ξανθές [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Olialia, ένα νησί όπου θα ζουν μόνο όμορφες Λιθουανές ξανθές [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αεροπορική εταιρεία της Λιθουανίας Olialia θα ανοίξει πολυτελές κάμπινγκ διακοπών στις Μαλδίβες νήσους το οποίο θα διαχειρίζονται αποκλειστικά όμορφες ξανθές γυναίκες.

Ολο το προσωπικό που θα απασχολείται στην εν λόγω κατασκήνωση αλλά και οι πιλότοι, οι αεροσυνοδοί και οι τεχνικοί που θα χρησιμοποιούνται εκεί θα είναι υποχρεωτικά ξανθές γυναίκες. Τα εγκαίνια της κατασκήνωσης θα γίνουν το 2015 αλλά το προσχέδιο αποκαλύφθηκε ήδη και παρουσιάστηκε σε νυχτερινό κλαμπ, χωρίς να λείψει η έντονη κριτική.

Η μάνατζερ του σχεδίου Giedre Pukiene, ξανθιά κι αυτή, ισχυρίζεται ότι θέλει να ξεριζώσει το στερεότυπο της χαζής ξανθιάς που είναι πολύ διαδεδομένο για τις Βαλτικές χώρες. «Τα κορίτσια μας είναι πολύ έξυπνα και έχουν πτυχία. Εχουν φιλόδοξα σχέδια για την επιχείρηση» λέει.

Η μάνατζερ Giedre Pukiene


Η εν λόγω επιχείρηση έχει 75 θυγατρικές και πουλάει την δική της κόκα κόλα. Εντονη κριτική δέχεται η Olialia από τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Η δημοσιογράφος του BBC Sanita Jemberga είπε «Η Olialia βρήκε τις δυο χρυσές κότες: τις ξανθές γυναίκες της Βαλτικής και το σεξ».

Η Olialia έχει και δική της αλυσίδα με πίτσες, αποκλειστικά με ξανθιές:

Η εταιρεία έχει τη δική της αλυσίδα με λιμουζίνες, με οδηγούς όμορφες ξανθές:

Και τη δική της πιστωτική κάρτα:

Ουρές γυναικών για να προσληφθούν στην εταιρεία:

Διαφημίζουν τα προϊόντα ημίγυμνες αλλά σε γραφείο για να δείξουν ότι είναι έξυπνες:

Υπάρχουν και κλινικές ομορφιάς Olialia

Yπάρχουν και καραμέλες Olialia

Aυτή είναι η Μις Cola της εταιρείας:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ