H Τουλίζα, η ελληνίδα που διχάζει τους Βρετανούς - iefimerida.gr

H Τουλίζα, η ελληνίδα που διχάζει τους Βρετανούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα κάνει απόψε το βρετανικό X-Factor με ελληνική (κατά το ήμισυ) συμμετοχή στην κριτική επιτροπή, αφού οι παραγωγοί ποντάρουν στο «κακό κορίτσι» της βρετανικής showbiz, την Ελληνο-ιρλανδή Tulisa Contostavlos, ή αλλιώς Tula, για να αντικαταστήσει την Sheryl Cole. Λέγεται μάλιστα ότι έδωσαν 12.000 λίρες ώστε να της φτιάξουν μία καινούργια οδοντοστοιχία.

Βίος και πολιτεία η Tula και η συμμετοχή της στο reality τραγουδιού σηκώνει θύελλα αντιδράσεων από τους Βρετανούς, που δεν μπορούν να καταλάβουν πώς ένα τόσο άτακτο κορίτσι θα αποτελέσει πρότυπο για τους νεαρούς Βρετανούς.

H Τουλίζα, η ελληνίδα που διχάζει τους Βρετανούς | iefimerida.gr 0

Η Tulisa, μέλος του συγκροτήματος N-Dubz έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και είχε θεωρηθεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στον χώρο της βρετανικής μουσικής σκηνής. Η ζωή της μέχρι σήμερα δεν ήταν ωστόσο καθόλου εύκολη και σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι τη ζωή της τη χρωστά στον πατέρα της και τον θείο της.

Γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου το 1988 ως η μοναχοκόρη των Ann Byrne και Steve (Plato) Contostavlos, επίσης καλλιτέχνες. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις 9 χρονών και από τότε αναγκάστηκε να ενηλικιωθεί. Η μητέρα της διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια όταν ακόμη η Tula ήταν βρέφος και μεγαλώνοντας το μικρό κορίτσι έπρεπε να φροντίζει για την υγεία της μητέρας της.

Ωστόσο, ως έφηβη ακολούθησε έναν δρόμο που φαινόταν ότι δεν θα έχει γυρισμό... Βίαια συμπεριφορά, κατάθλιψη, χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, νευρική ανορεξία, ψυχολογικά προβλήματα, οικονομικές δυσκολίες, καυγάδες με συμμορίες. Ο πατέρας της, παρακολουθώντας την πορεία της κόρης του, προσπάθησε να την αποτραβήξει από τις παρέες της.

Την έγραψε σ' ένα από τα καλύτερα σχολεία της περιοχής το οποίο εγκατέλειψε στα 13 και μάλιστα όπως ακούστηκε «στα πρόθυρα αυτοκτονίας». Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, η ίδια η Tulisa δήλωσε πως έκανε δύο φορές απόπειρες αυτοκτονίας, ενώ ήταν αυτοκαταστροφική ανοίγοντας πληγές στον εαυτό της, προσπαθώντας να τον βλάψει με κάθε τρόπο. Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν: «Έκλεβα τσάντες, έπαιρνα ναρκωτικά και έχασα την παρθενιά μου σε ηλικία 14 ετών».

Μαζί με τον πατέρα της, μεγάλη στήριξη δέχθηκε και από τον θείο της τον Βύρωνα Κοντόσταβλο που έγινε αργότερα μάνατζερ του συγκροτήματός της N-Dubz, όπου συμμετέχει μαζί με τον ξάδερφό της Dappy. Η Tulisa σχολίασε στο Twitter: «Πέρασα δύσκολα αλλά δεν λυπάμαι για τη ζωή μου. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο και δεν θα άλλαζα ούτε μία κακιά στιγμή γιατί αυτή μ'έκανε αυτό που είμαι σήμερα! Πώς μπορώ να παραπονεθώ;».

Η Tulisa έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδίστρια των N-Dubz. Έχουν πουλήσει πάνω από ένα εκατ. άλμπουμ και έχουν πάνω από 10 εκατ. χτυπήματα στο YouTube. Περίπου δέκα τραγούδια τους έχουν φθάσει στο τοπ 40 και το τραγούδι της «Number 1» έγινε πρώτο στα τσαρτ, μπροστά από τραγουδιστές όπως η Lady Gaga και ο Έμινεμ.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Νέων», μια βουλευτής των Συντηρητικών ξεσπάθωσε, λέγοντας πως τέτοιες εκπομπές όπως το X-Factor δίνουν κοινωνικά πρότυπα και πως η Τulisa Contostavlos δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θέλαμε να είναι τα παιδιά μας. Ο παραγωγός Simon Cowell ήθελε όμως ακριβώς αυτό: μια κοπέλα του φαστ φουντ και των βιντεογκέιμ που πέτυχε στη ζωή της και μπορεί να εκφράσει τους σύγχρονους εφήβους, που έβλεπαν στην εκπομπή αυτή μόνο γερασμένες - για τα κριτήριά τους - φάτσες.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ