Λήστεψαν και τραυμάτισαν μητέρα βουλευτή της Ν.Δ. στην Πάτρα - iefimerida.gr

Λήστεψαν και τραυμάτισαν μητέρα βουλευτή της Ν.Δ. στην Πάτρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα ληστείας έπεσε χθες μέρα μεσημέρι στην Πάτρα η 87χρονη μητέρα του βουλευτή της Ν.Δ., Νίκου Νικολόπουλου, την ώρα που επέστρεφε από τη λαϊκή.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από αδίστακτους ληστές οι οποίοι αφού την έριξαν στο δρόμο τραυματίζοντας την στο πρόσωπο και τα χέρια, της άρπαξαν το πορτοφόλι που περιείχε ελάχιστα χρήματα (μόλις 40 ευρώ). Ο βουλευτής διέκοψε αμέσως την περιοδεία του στα Καλάβρυτα και επέστρεψε στην Πάτρα καθώς η κατάσταση της υγείας της, λόγω και της ηλικίας της, κρίνεται σοβαρή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του τομεάρχη της Ν.Δ. έχει υποστεί ανάλογη επίθεση ληστών δύο ακόμη φορές. Όπως αναφέρει ο βουλευτής η κατάσταση στο κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας έχει εκτραχυνθεί τα τελευταία δύο χρόνια με την Αστυνομία, λόγω των ελλιπών πόρων χρηματοδότησής της, να έχει περιορίσει κατά πολύ τα μέτρα φύλαξης στο κέντρο και τις συνοικίες της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ