Αυστραλός γερουσιαστής πέρασε βόμβα μέσα στο Κοινοβούλιο -Τι ήθελε να δείξει στους συναδέλφους του - iefimerida.gr

Αυστραλός γερουσιαστής πέρασε βόμβα μέσα στο Κοινοβούλιο -Τι ήθελε να δείξει στους συναδέλφους του

Αυστραλός γερουσιαστής πέρασε βόμβα μέσα στο Κοινοβούλιο -Τι ήθελε να δείξει στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να αποκαλύψει την έλλειψη ασφάλειας που υπάρχει στο Κοινοβούλιο της χώρας του ήταν ένας Αυστραλός γερουσιαστής. Ο Μπιλ Χέφερναν λοιπόν βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να τον ακούσουν οι συνάδελφοί του. Εβαλε μέσα στο κτίριο μία βόμβα.

Κατά τη συνεδρίαση μίας επιτροπής τη Δευτέρα, ο Χέφερναν άνοιξε μία πλαστική σακούλα και έβγαλε μπροστά στους άφωνους γερουσιαστές μία βόμβα (η οποία βέβαια ήταν ψεύτικη), αποτελούμενη από αρκετά κομμάτια δυναμίτη κολλημένα. Ο 71χρονος αγρότης τους εξήγησε στη συνέχεια πώς πέρασε το ύποπτο φορτίο του από την ασφάλεια, θέλοντας να δείξει ότι έχουν χαλαρώσει τα μέτρα στο Κοινοβούλιο.

Μάλιστα, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το αν θα μπορούσε πράγματι να προκαλέσει έκρηξη στο Κοινοβούλιο, ο Χέφερναν διηγήθηκε στους γερουσιαστές πώς ανατίναζε κορμούς δέντρων παλιότερα στη φάρμα του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο γερουσιαστής έπεισε με τα «επιχειρήματα» που παρουσίασε, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του προέδρου της επιτροπής, ο οποίος του είπε «ελπίζω μόνο να μην ετοιμάζεις τίποτα παράνομο και γίνουμε συνεργοί σου!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ