Τι συνέβαινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την ώρα των αποτελεσμάτων -Αποκλειστικά πλάνα του Russia Today [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι συνέβαινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την ώρα των αποτελεσμάτων -Αποκλειστικά πλάνα του Russia Today [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαλαρό κλίμα, κάποιοι μιλούν στα κινητά τους δίχως να κρύβουν την ευχαρίστησή τους, ο Ηλίας Παναγιώταρος όρθιος, με κοντομάνικο πουκάμισο, μιλάει σε ένα μέλος του κόμματος και κάνει κάποια μίμηση γελώντας. Σε κάποια σημείο του βίντεο, ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει αποκλειστικές δηλώσεις φορώντας κοστούμι και σακάκι, αλλά καθώς προχωράει η βραδιά εμφανίζεται με σπορ εμφάνιση και πηγαινοέρχεται από το μπαλκόνι στα ενδότερα των γραφείων και δίπλα του στέκεται η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Πρόκειται για το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Russia Today από την επίσκεψη του στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.

Σε αυτό το βίντεο ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει αποκλειστικές δηλώσεις στο ρωσικό συνεργείο στις οποίες αναφέρεται στο εκλογικό αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής, θεωρώντας την πρώτη νικήτρια των εκλογών, ενώ κάνει ειδική μνεία στις σχέσεις συμμαχίας που πρέπει να έχει η Ελλάδα με τους Ορθόδοξους Ρώσους. Αλλωστε, είναι το γνωστό φλερτ του ακροδεξιού κόμματος με το Κρεμλίνο, όπως και το ενδιαφέρον του Πούτιν για όλα τα ακραία κόμματα στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ