Πικραμένος ο Βύρων Πολύδωρας: Οι πολίτες έμειναν καθηλωμένοι στη γαλέρα τους - iefimerida.gr

Πικραμένος ο Βύρων Πολύδωρας: Οι πολίτες έμειναν καθηλωμένοι στη γαλέρα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια δήλωση που φανερώνει την πικρία του για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και για το ποσοστό που έλαβε το νεότευκτο κόμμα του «Ενωση για την Πατρίδα και το Λαό» (1,04%), προέβη ο Βύρων Πολύδωρας.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μην μου πουν οι συμπολίτες μας ότι δεν αντελήφθησαν την ύπαρξή μας, τις ιδέες μας και τον ανιδιοτελή αγώνα μας. Και των τεσσάρων μηνών και της μιας ολόκληρης ζωής μας. Όλα τα γνώριζαν και παρά ταύτα έμειναν καθηλωμένοι στους πάγκους της γαλέρας τους. Τους εύχομαι καλή τύχη!».

Ο κ. Πολύδωρας έκανε λόγο για «μια πρόταση ελευθερίας» προς τους πολίτες και πως προσκάλεσε τους «δαρμένους, "χαρατσωμένους", αγανακτισμένους Έλληνες, και κατ' εξοχήν τους πικραμένους Νεοδημοκράτες, να υπερψηφίσουν την Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό».
Επιπλέον προέβη και σε καταγγελίες για ελλείψεις ψηφοδελτίων του κόμματός του, αλλά και για τη δύναμη του συστήματος.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της «Ενωσης για την Πατρίδα και το Λαό» τόνισε πως «το "σύστημα" -ολιγάρχες, μιντιάνθρωποι, τραπεζοχρηματιστές και παντοειδείς μισθοφόροι- είναι πανίσχυρο. Και κατατρώει τις σάρκες της δημοκρατίας, κόβοντας τη θέαση των νέων δεινών που έρχονται και βάζοντας ηλεκτροφόρα καλώδια τρόμου στην ελεύθερη έκφραση γνώμης των πολιτών».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, στην Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, είναι διάχυτος ο προβληματισμός για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η ίδια πηγή αναφέρει πως κορυφαία στελέχη του κόμματος, εξέφρασαν την άποψη ότι πρέπει να γίνει πρόσκληση σε προσωπικότητες του χώρου καθώς και ένα συνέδριο, το οποίο θα καθορίσει την περαιτέρω πορεία.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του κόμματος, είπε ότι είναι ικανοποιημένος από το ότι το κόμμα τους ξεπέρασε το 1%, καθώς και ότι διαμορφώθηκε ξεκάθαρα ένα ισχυρό αντιμνημονιακό μέτωπο αλλά πρόσθεσε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ