Ανοίγει η Τράπεζα Θεμάτων για τους μαθητές της Α' Λυκείου -Θα δημοσιοποιηθούν από 250 έως 500 θέματα - iefimerida.gr

Ανοίγει η Τράπεζα Θεμάτων για τους μαθητές της Α' Λυκείου -Θα δημοσιοποιηθούν από 250 έως 500 θέματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μαθητές της Α' Λυκείου θα μπορούν από σήμερα να εξοικειώνονται με τα θέματα της Τράπεζας θεμάτων καθώς θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και ειδικότερα στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (www.iep.edu.gr), κάποια από τα ερωτήματα που θα συμπεριληφθούν στην Τράπεζα Θεμάτων για τις εξετάσεις που ξεκινούν την Πέμπτη.

Τα θέματα που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα θα κυμανθούν από 250 έως 500 ανά μάθημα έτσι ώστε να μπορέσουν οι μαθητές αλλά και οι καθηγητές να ασχοληθούν και να τα μελετήσουν από σήμερα.

Σημειώνεται ότι το 50% ερωτήσεων στις εξετάσεις θα προέρχεται από την εν λόγω Τράπεζα. Για φέτος δεν εφαρμόζεται η Tράπεζα Θεμάτων για τους μαθητές στα Εκκλησιαστικά Λύκεια, στα Λύκεια Ειδικής Αγωγής, στα λύκεια μειονοτικών σχολείων και Ιεροδιδασκαλείων, καθώς και στα ελληνικά λύκεια του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ