Mιχάλης Ιγνατίου: Παπανδρέου και Ρεπούση κατέστρεψαν τη ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Mιχάλης Ιγνατίου: Παπανδρέου και Ρεπούση κατέστρεψαν τη ΔΗΜΑΡ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα κείμενο για τα χθεσινά εκλογικά αποτελέσματα, ο γνωστός δημοσιογράφος και ανταποκριτής στη Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου κατακεραυνώνει τον Γιώργο Παπανδρέου και την Μαρία Ρεπούση, κατηγορώντας τους ουσιαστικά για την συντριβή της ΔΗΜΑΡ.

Γράφει μεταξύ άλλων στο mignatiou.com «Οι «μεταγραφές» στελεχών του ΠΑΣΟΚ που επεχείρησε όχι μόνον δεν την ευνόησαν, αλλά φαίνεται από το εκλογικό αποτέλεσμα ότι την έπληξε βαρύτατα, ενώ ακόμη και στελέχη του κόμματος καταμαρτυρούν ευθύνες στην ηγεσία για την εντύπωση που έδωσε περί συμπόρευσης με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος και ευθύνεται για την οικονομική τραγωδία της Ελλάδας. Αρνητικός παράγοντας υπήρξαν και οι συνεχείς αντεθνικές δηλώσεις της κ. Ρεπούση, την οποία δεν αποδοκίμασε η ηγεσία.

Γενική, πάντως, είναι η εκτίμηση πολιτικών αναλυτών ότι η ΔΗΜΑΡ πληρώνει βαρύτατο τίμημα για τις συνεχείς παλινωδίες της ηγεσίας της, ενώ δεν αποκλείεται τις προσεχείς μέρες να υπάρξουν εξελίξεις, αφού το κλίμα στην Αγίου Κωνσταντίνου είναι βαρύ.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ