Κυριάκος Μητσοτάκης: Ηττα το αποτέλεσμα για τη ΝΔ -Δεν ξέρω αν είναι νίκη για ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ηττα το αποτέλεσμα για τη ΝΔ -Δεν ξέρω αν είναι νίκη για ΣΥΡΙΖΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ηττα το αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία -Δεν ξέρω αν είναι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραδοχή ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι ουσιαστικά μία ήττα για τη ΝΔ προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αν και πρόσθεσε ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Βεβαίως είναι ήττα για να είμαστε ειλικρινείς και να διαβάζουμε τα αποτελέσματα όπως είναι», είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο STAR, σχολιάζοντας την ετυμηγορία της κάλπης. «Είναι ήττα για τη Νέα Δημοκρατία, όμως δεν ξέρω κατά πόσο είναι ξεκάθαρη νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο θα ήλπιζε», πρόσθεσε, εξηγώντας πως αναφέρεται στο γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έμεινε στα ίδια ποσοστά σε σύγκριση με τον Ιούνιο του 2012, σε μία εκλογική διαδικασία που από τη φύση της έχει πάντα χαρακτηριστικά πιο χαλαρής ψήφου.

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το αποτέλεσμα διαχειρίσιμο για τη ΝΔ, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό δεν θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις. «Η κυβερνητική πλειοψηφία δεν αμφισβητείται από κανέναν, μόνο η Βουλή μπορεί να την κρίνει», συμπλήρωσε.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ