Σε ποιες περιοχές της Αθήνας πήραν τις περισσότερους ψήφους Καμίνης και Σακελλαρίδης

Την απόλυτη πλειοψηφία αναμένεται να καταλάβει στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας, ο νέος δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καμίνης, με βάση τα ποσοστά που φαίνεται να καταγράφει στο Β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.Ο Γιώργος Καμίνης έλαβε τις περισσότερες ψήφους στο 1ο διαμέρισμα της Αθήνας (Εξάρχεια, Νεάπολη, Μουσείο και Πεδίο του Άρεως, Ευελπίδων, Άγιος Κων/νος, Άγιος Παύλος στην Πλατεία Βάθη, Ιστορικό Κέντρο, Ψυρρή, Πλάκα, Κουκάκι, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, Ιλίσια), με ποσοστό 59,82% και στο 6ο διαμέρισμα (Άνω Κυψέλη, Κυψέλη, Πλατεία Αμερικής και Πλατεία Αττικής) με ποσοστό 54,15%. Ο κ. Καμίνης λαμβάνει 29 έδρες.

Από την πλευρά του ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε τα υψηλότερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (Τρεις Γέφυρες, Κάτω Πατήσια, Θυμαράκια, Σεπόλια, Άγιος Μελέτης, Λόφος Σκουζέ, Κολοκυνθού, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος) με ποσοστό 54,43% και στο 3ο διαμέρισμα (Μαρκόνι, Βοτανικός, Ρουφ, Κεραμεικός- Μεταξουργείο, Ελαιώνας, Θησείο, Κάτω και Άνω Πετράλωνα) με ποσοστό 53,36%. Ο κ. Σακελλαρίδης λαμβάνει πέντε έδρες.

Οι Αρης Σπηλιωτόπουλος και Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνουν από τέσσερις έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο Νίκος Σοφιανός και ο Νικήτας Κακλαμάνης λαμβάνουν από δύο έδρες. Από μία έδρα λαμβάνουν ο Βασίλης Καπερνάρος, ο Πέτρος Κωνσταντίνου και ο Νίκος Αβραμίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ