Εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ: Αμεση σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου φέρνει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών - iefimerida.gr

Εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ: Αμεση σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου φέρνει το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ: Αμεση σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου φέρνει το αποτέλεσμα των
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμεση σύγκληση έκτακτου συνεδρίου, την Δευτέρα, προκαλεί το δυσμενές, για τη ΔΗΜΑΡ, αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ενώ το κόμμα αναμένεται να μπει σε νέα περίοδο εσωστρέφειας.Ο Φώτης Κουβέλης, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αρνητικό. «Η ΔΗΜΑΡ είναι βαθιά δημοκρατικό κόμμα. Μέσα από το σύνολο των προβλεπόμενων διαδικασιών, θα συζητήσουμε το μήνυμα των εκλογών και τις αιτίες του αποτελέσματος» ανακοίνωσε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε: «Η ΔΗΜΑΡ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ είναι και θα είναι παρούσα προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ευχαρίστησε τα μέρη και τους φίλους, που εργάστηκαν για τις εκλογές, καθώς κι όσους πολίτες υποστήριξαν με τη ψήφο τους την παράταξη.

υς στη Τοπική Αυτοδιοίκηση της ΔΗΜΑΡ, υποψήφιοι οι οποίοι συνέβαλαν, όπως είπε, καθοριστικά με ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες.Τέλος, ο κ. Κουβέλης ευχαρίστησε όσους στήριξαν υποψήφιο

Αγνωστο παραμένει ακόμη το αν θα τεθεί ζήτημα ηγεσίας στο κόμμα μετά την καταβύθιση των εκλογικών της ποσοστών, ωστόσο, αρκετά στελέχη σε δηλώσεις τους σημείωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα πολιτικής και στρατηγικής στην ΔΗΜΑΡ.

Ιδιαίτερα επικριτικός για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και τις επιλογές της εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός, σχολιάζοντας το ολοκληρωμένο αποτέλεσμα του exit poll που φέρνει το κόμμα στο 1,5-2,5%.

«Τα αποτελέσματα αποτελούν μια περίτρανη καταδίκη των επιλογών της ηγετικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ», είπε μιλώντας στο Mega, ενώ ζήτησε να γίνει άμεσα έκτακτο συνέδριο του κόμματος.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα exit poll τόνισε «θα προτιμούσα να δω ένα πραγματικό αποτέλεσμα, αλλά αν είναι αυτό, είναι ένα καταστροφικό αποτέλεσμα για την παράταξη. Δεν ξέρω αν κάποιος θα θέσει θέμα ηγεσίας για τον κ. Κουβέλη. Εγώ αυτό που θα θέσω ότι πρέπει πλέον η παράταξή μας να δει την προοπτική μιας ευρύτερης κεντροαριστερής συνεργασίας και νομίζω ότι με το 2% δεν μπαίνει θέμα ηγεσίας».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ