O γηραιός φαν του Τσίπρα και οι χαλαρές εμφανίσεις-Τι «έγραψε» η κάμερα όταν οι πολιτικοί πήγαν στην κάλπη [εικόνες] - iefimerida.gr

O γηραιός φαν του Τσίπρα και οι χαλαρές εμφανίσεις-Τι «έγραψε» η κάμερα όταν οι πολιτικοί πήγαν στην κάλπη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κάμερες «ανάβουν» και οι φωτογραφικές μηχανές παίρνουν φωτιά όταν οι πολιτικοί ή οι υποψήφιοι προσέρχονται στην κάλπη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Οι πρωταγωνιστές της σημερινής διαδικασίας αρκετοί, κυρίως για τα όσα έκαναν πριν ή αφότου ψήφισαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε αποδέκτης μίας... έκρηξης αγάπης. Ενας ηλικιωμένος άνδρας τον πλησίασε την ώρα που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αποχωρούσε από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισε. Για μία στιγμή οι άνδρες της συνοδείας του πίστεψαν ότι επρόκειτο για κάποιον που διαφωνούσε με τον κ. Τσίπρα και ότι θα ακολουθούσαν αποδοκιμασίες. Το μόνο που ήθελε όμως, όπως αποδείχθηκε, ο ηλικιωμένος ήταν να τον αγκαλιάσει, καθώς αποδείχθηκε θαυμαστής του.

Ο Κάρολος Παπούλιας για παράδειγμα, αποδείχθηκε πραγματικός «ιππότης». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν δίστασε να κάνει κανονικό χειροφίλημα σε ένα κοριτσάκι που τον πλησίασε, όταν εκείνος πήγε για να ψηφίσει.

Αρκετοί προσήλθαν στις κάλπες με τις συζύγους τους, όπως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ή τα παιδιά τους, αλλά την παράσταση έκλεψαν οι δύο κόρες του Γιώργου Καμίνη και ιδιαίτερα η μικρότερη, που δεν σταματούσε να παίζει με τον μπαμπά της. Οσο για το στυλ της κάλπης, δύο ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν σπάζονταν τον κανόνα που επιβάλλει σακάκι και γραβάτα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης έπειτα από μία μικρή «απιστία» στο αρχικό του στυλ- την πρώτη Κυριακή των εκλογών εμφανίστηκε με σακάκι- επανήλθε στο χαρακτηριστικό τρόπο ντυσίματός του, ενώ και ο Γιάννης Μπουτάρης ψήφισε με σπορ περιβολή.



Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ