Ψήφισαν τον νεκρό αστυνομικό στην Ανδραβίδα -Ο άνδρας που μαχαιρώθηκε ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος - iefimerida.gr

Ψήφισαν τον νεκρό αστυνομικό στην Ανδραβίδα -Ο άνδρας που μαχαιρώθηκε ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Ψήφισαν τον νεκρό αστυνομικό στην Ανδραβίδα -Ο άνδρας που μαχαιρώθηκε ήταν υποψή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχασε τη ζωή του λίγες ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ομως οι συμπολίτες του δεν ξέχασαν τον Βασίλη Μαρτζάκλη, τον αστυνομικό που δολοφονήθηκε όταν προσπάθησε να σταματήσει έναν διαρρήκτη.

Ο νεαρός άνδρας έπεσε νεκρός από το μαχαίρι ενός 30χρονου τσιγγάνου, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει καθώς είχε αντιληφθεί ότι επρόκειτο για διαρρήκτη. Ο Βασίλης Μαρτζάκλης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην Ανδραβίδα, με την παράταξη του Ανδρέα Κορομηλά.

Σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, το όνομά του δεν αποσύρθηκε από το ψηφοδέλτιο και οι συμπολίτες του ανταποκρίθηκαν, εκφράζοντας την αναγνώριση της προσφοράς του, ψηφίζοντάς τον μετά θάνατον. Οπως αναφέρει το IliaLive, συνολικά 373 πολίτες ψήφισαν τον αδικοχαμένο αστυνομικό, αναγνωρίζοντας τη θυσία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ