Τα περίεργα των εκλογών -Αφαντα μέλη εφορευτικών επιτροπών και ψηφοδέλτια - iefimerida.gr

Τα περίεργα των εκλογών -Αφαντα μέλη εφορευτικών επιτροπών και ψηφοδέλτια

Τα περίεργα των εκλογών -Αφαντα μέλη εφορευτικών επιτροπών και ψηφοδέλτια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από το πρωί οι ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες, αλλά δεν έλειψαν και τα περίεργα στην τριπλή εκλογική διαδικασία. Σε αρκετά τμήματα δεν εμφανίστηκαν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, ενώ αλλού είχαν γίνει άφαντα και τα ψηφοδέλτια.

Μαζικά ήταν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Ηράκλειο, αφού σε 20 εκλογικά τμήματα περίμεναν μάταια τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών. Προκειμένου να λυθεί το ζήτημα, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι επιστράτευσαν τους πρώτους που εμφανίστηκαν για να ψηφίσουν. Δεν ήταν το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο όμως, καθώς σε 20 άλλα εκλογικά τμήματα της πόλης οι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν είχαν παραλάβει το εκλογικό υλικό.

Κάτι παρόμοιο έγινε σε εκλογικό τμήμα στο Μυρωδάτο της Ξάνθης. Εκεί, τα ψηφοδέλτια είχαν χαθεί και μία εκδοχή θέλει να τα είχε τοποθετήσει σε σάκο ο δικαστικός αντιπρόσωπος, τον οποίο όμως πέταξε κατά λάθος υπάλληλος της καθαριότητας.

Στην Κάτω Αχαΐα από την άλλη επικράτησε πανικός, όταν ήρθαν στα χέρια ψηφοφόροι που υποστήριζαν διαφορετικούς υποψηφίους, ενώ από τις πιο περίεργες ιστορίες των εκλογών ήταν εκείνη που εκτυλίχθηκε στις Σέρρες. Εκεί, ένας δικηγόρος υποδύθηκε τον διορισμένο δικαστικό αντιπρόσωπο, αλλά αποκαλύφθηκε ότι στην πραγματικότητα προσπαθούσε να καλύψει το αφεντικό του, κάνοντας εκείνος την αγγαρεία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ