Τον Μαζιώτη και την ομάδα που χτύπησε τα γραφεία της ΝΔ βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τις σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Τον Μαζιώτη και την ομάδα που χτύπησε τα γραφεία της ΝΔ βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τις σφαίρες στο ΠΑΣΟΚ

Τον Μαζιώτη και την ομάδα που χτύπησε τα γραφεία της ΝΔ βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» στρέφει το βλέμμα της η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την επίθεση με σφαίρες προς τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη το βράδυ του Σαββάτου.Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αντιτρομοκρατική κοιτάζει προς την κατεύθυνση της οργάνωσης που χτύπησε τόσο τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού όσο και το σπίτι του Γερμανού πρέσβη, ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα πίσω από τις επιθέσεις να κρύβεται ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης.

Η παρόμοια τακτική επίθεσης, αλλά και η χρήση καλάσνικοφ, κάνουν τις Αρχές να προσανατολίζονται προς αυτή την οργάνωση.

Σημειώνεται ότι με βάση τις πληροφορίες οι δράστες πυροβόλησαν στην πίσω πλευρά του κτιρίου από την οδό Μαυρομιχάλη, από τον ακάλυπτο χώρο πίσω από το κτίριο. Στα γραφεία εντοπίστηκαν δύο κάλυκες στο δεύτερο και τρίτο όροφο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αντιτρομοκρατικής και περισυνέλεξαν τις σφαίρες προκειμένου να τις μεταφέρουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Παράλληλα, στο στόχαστρο των αξιωματούχων είναι και η υπόθεση της επίθεσης προς την Χαριλάου Τρικούπη, από το ίδιο περίπου σημείο, το 1999, την ευθύνη για την οποία είχε αναλάβει η 17Ν.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ