Η υπουργός Εξωτερικών που δεν μπορεί να μείνει ντυμένη -Προωθεί με το μαγιό την ανεξαρτησία του Λουγκάνσκ [εικόνες]

Εναν δικό της τρόπο έχει βρει η Ιρίνα Φιλάτοβα για να προωθήσει την ανεξαρτησία της «Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ», μία από τις περιοχές της Ουκρανίας που επιθυμούν να αποσχιστούν. Βγάζοντας τα ρούχα της σε κάθε ευκαιρία.

Η Φιλάτοβα διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών στην αυτοαποκαλούμενη Δημοκρατία του Λουγκάνσκ, ακολουθώντας τα βήματα της Ναταλία Βορόνινα, η οποία πρόσφατα ανέλαβε υπουργός Πολιτισμού στο Ντόνετσκ, μία ακόμη περιοχή της Ουκρανίας που διεκδικεί την ανεξαρτησία της.

Παρότι όμως η Βορόνινα φαίνεται να προσπαθεί να αφήσει την εξωτερική της εμφάνιση σε δεύτερη μοίρα, η Φιλάτοβα ακολουθεί ακριβώς τον αντίθετο δρόμο. Δεν περνά ούτε μία ημέρα χωρίς να δημοσιευθούν νέες φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, όπως επισημαίνει η Daily Mail.

Στο λογαριασμό της στο ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Vkontakte η φωτογραφία του προφίλ της τη δείχνει με μαγιό και με μία μπύρα στο δεξί χέρι, ενώ φαίνεται να δυσκολεύεται αρκετά να παραμείνει ντυμένη.

Στο δημοψήφισμα που είχε γίνει στο Λουγκάνσκ, στις 11 Μαΐου, το 96,2% τάχθηκε υπέρ της απόσχισης της περιοχής από την Ουκρανία, αν και πρόκειται για στατιστικό στοιχείο που επικαλούνται οι φιλορώσοι αυτονομιστές.

Η Ιρίνα Φιλάτοβα

Η Ναταλία Βορόνινα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ