Εκκληση του πατέρα του οδηγού της μηχανής σε όποιον είδε κάτι στο δυστύχημα που ενεπλάκη ο Νταμπίζας [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκκληση του πατέρα του οδηγού της μηχανής σε όποιον είδε κάτι στο δυστύχημα που ενεπλάκη ο Νταμπίζας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματική έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να ξέρει κάτι σχετικά με το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά ο γιος του και σκοτώθηκε η φίλη του, έκανε ο πατέρας του οδηγού της μηχανής, η οποία συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Νίκου Νταμπίζα.

«Όποιος άνθρωπος έχει δει το παραμικρό, ή αν ήταν αυτόπτης μάρτυρας, να μας πει πως έγινε το γεγονός», είπε ο πατέρας του οδηγού της μηχανής, ο οποίος έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Παράλληλα, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το «Smart» του Νίκου Νταμπίζα συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία 31χρονη γυναίκα, προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αξιωματικοί της τροχαίας.

Ο οδηγός της μηχανής είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος και δεν είναι σε θέση να μιλήσει, ενώ η άτυχη 31χρονη που επέβαινε στη μοτοσικλέτα άφησε την τελευταία πνοή της στο Ασκληπιείο Βούλας. Οι αξιωματικοί θα εξετάσουν τις κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας, τα ίχνη στην άσφαλτο, αλλά και τα όσα θα υποστηρίξουν οι δύο οδηγοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ