120 βότανα και καρποί κρυμμένα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης [εικόνες] - iefimerida.gr

120 βότανα και καρποί κρυμμένα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Fontana στην οδό Αιόλου μπορεί να μείνει κανείς ώρες ανάμεσα σε βότανα, και δοκιμάζοντας τσάι, χειροποίητα παστέλια, espresso από τις καλύτερες φάρμες, φυσικούς χυμούς με κάρδαμο και σπιρουλίνα, ξηρούς καρπούς, σαλάτες με γιαούρτι και φράουλες και ό,τι άλλο μπορεί να σου δώσει τόνωση και ενέργεια.

«Η ιδέα μας ήρθε γιατί πρώτα απ’ όλα εμείς οι ίδιοι καταναλώνουμε τέτοια προϊόντα και προωθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής», εξηγεί ο Λεωνίδας Παππάς, ένας εκ των τριών ιδιοκτητών στο popaganda.gr

120 βότανα και καρποί κρυμμένα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης [εικόνες] | iefimerida.gr 0



«Η πρόληψη όπως και η αντιμετώπιση πολλές φορές, διάφορων ασθενειών, σχετίζονται άμεσα με τη διατροφή μας. Εγώ προσωπικά έχω αλλάξει πάρα πολύ τον τρόπο που διατρέφομαι τα τελευταία χρόνια. Έχω περιορίσει πολύ την κατανάλωση του κρέατος γιατί νομίζω ότι οι άνθρωποι έχουμε ξεφύγει στο πόσο κρέας καταναλώνουμε. Από εκεί που οι παππούδες μας τρώγανε κρέας μια φορά την εβδομάδα στην καλύτερη περίπτωση και μάλιστα συγκεκριμένα μέρη του κρέατος, έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο το κρέας να αποτελεί το καθημερινό γεύμα μας και μάλιστα πάνω από μια φορά την ημέρα. Έχει μεγάλη σημασία τι τρώμε. Δεν είναι το ίδιο να φας το κρέας από το κατσίκι που στην τελική ο άνθρωπος δεν το έχει εξημερώσει ακόμα με το να τρως γουρούνι ή κότα που ζουν σε περιορισμένο χώρο και με άθλιες, συνήθως, συνθήκες».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ