Με προβλήματα ξεκίνησαν οι εκλογές -Αφαντα μέλη των εφορευτικών επιτροπών - iefimerida.gr

Με προβλήματα ξεκίνησαν οι εκλογές -Αφαντα μέλη των εφορευτικών επιτροπών

Με προβλήματα ξεκίνησαν οι εκλογές -Αφαντα μέλη των εφορευτικών επιτροπών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μικροπροβλήματα ξεκίνησε κι αυτή η εκλογική διαδικασία, καθώς πολλά μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν πήγαν στα εκλογικά κέντρα και από νωρίς το πρωί η αστυνομία τους αναζητά προκειμένου να προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σε εκλογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει ούτε ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής, κάτι το οποίο σημειώθηκε και σε εκλογικό κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Με προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σε τρία εκλογικά τμήματα του δήμου Καλαβρύτων. Ειδικότερα, στο 279 εκλογικό τμήμα της κοινότητας Κέρτεζης και στο 283 εκλογικό τμήμα της κοινότητας Κρυονερίου, καθυστέρησε το άνοιγμα της κάλπης, λόγω αργοπορίας της δικαστικών αντιπροσώπων.

Επίσης, στο 313 εκλογικό τμήμα της κοινότητας Πλανητέρο καθυστέρησε η έναρξη της ψηφοφορίας, διότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος είχε ξεχάσει την σφραγίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ