Οικογένεια πούλησε τα πάντα και ταξιδεύει στις ΗΠΑ με ένα τροχόσπιτο [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Οικογένεια πούλησε τα πάντα και ταξιδεύει στις ΗΠΑ με ένα τροχόσπιτο [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω στο 2009, θα έλεγε κανείς ότι η οικογένεια Γουόρκς τα είχε όλα. Οι νεόνυμφοι Τζος και Τζέσα, είχαν καλές δουλειές, όμορφο σπίτι και ένα μικρό γιο τον Τζακ. Ομως το 2011, κουρασμένοι από την καθημερινή τους ρουτίνα, αποφάσισαν να κάνουν κάτι περισσότερο από αυτό κι έτσι αποφάσισαν να γυρίσουν τις ΗΠΑ με τροχόσπιτο.

Ετσι αφού πέρασαν 18 μήνες σχεδιάζοντας την τρελή αυτή ιδέα, τελικά πούλησαν τα πάντα, αγόρασαν ένα τροχόσπιτο Airstream μήκους 8,5 μέτρων και πήραν τους δρόμους.

Τώρα, τρία χρόνια μετά και η οικογένεια Γουόρκς συνεχίζει το ταξίδι της και δημοσιεύει τις εμπειρίες της στο Instagram. Ονομάζουν το ταξίδι τους «Tomorrow Somewhere New» και σε ένα ντοκιμαντέρ από την εταιρεία παραγωγής Dark Rye, ο Τζος και η Τζέσα μιλούν για την απόφασή τους να ζήσουν μια νομαδική ζωή, καθώς και πώς είναι για τον Τζακ να μεγαλώνει έτσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος οικογένεια τροχόσπιτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ