Τι ζητούν οι ψηφοφόροι από τους υποψήφιους -Από δουλειές μέχρι θέση πάρκινγκ και μετακίνηση κάδων - iefimerida.gr

Τι ζητούν οι ψηφοφόροι από τους υποψήφιους -Από δουλειές μέχρι θέση πάρκινγκ και μετακίνηση κάδων

Τι ζητούν οι ψηφοφόροι από τους υποψήφιους -Από δουλειές μέχρι θέση πάρκινγκ και
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποτε ήταν, κατά κύριο λόγο, μία θέση στο Δημόσιο. Στη σημερινή εποχή, που η συγκεκριμένη υπόσχεση έχει «ξεθωριάσει», τα αιτήματα των ψηφοφόρων διαφοροποιούνται. Γιατί τα παζάρια και η προσέγγιση υποψηφίων για ένα ρουσφέτι δεν έλειψαν ούτε από αυτή την προεκλογική περίοδο.

Μία θέση, είτε εργασίας, είτε σε παιδικό σταθμό, είτε ακόμη και πάρκινγκ ήταν ανάμεσα στα αιτήματα των ψηφοφόρων. «Να σε πιάνει η καρδιά σου, μεγάλοι άνθρωποι να σπάνε μπροστά σου και να κλαίνε», εξομολογήθηκε υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ στην «Καθημερινή», μιλώντας για δύο από τους ψηφοφόρους που τον πλησίασαν, ζητώντας του μία ως αντάλλαγμα για τη στήριξη. «Πενηντάρηδες οικογενειάρχες που έχουν χάσει τα πάντα. Βρίσκονται σε απελπισία, ζητούν δουλειά είτε για τους ίδιους είτε για τα παιδιά τους. ''Ο,τι υπάρχει, θα κάνω τα πάντα''».

Αποδέκτης των ίδιων αγωνιωδών εκκλήσεων έγινε και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου το mail γέμισε με βιογραφικά νέων ανθρώπων, που τους ζητούσαν μία δουλειά στο γραφείο στις Βρυξέλλες σε περίπτωση εκλογής.

Πέρα όμως από τα πιο σοβαρά αιτήματα από άνεργους και απελπισμένους, η λίστα με τις... εξυπηρετήσεις που ζητούσαν οι ψηφοφόροι σε αυτή την προεκλογική περιοδο ήταν ατελείωτη. Από μία θέση στο δημοτικό παιδικό σταθμό, μέχρι το «lifting» σε παρκάκια μπροστά από το σπίτι τους, ή μετακίνηση των κάδων απορριμάτων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ