Παραλήρημα Πατριάρχη Σερβίας για τις πλημμύρες: Τιμωρία από τον Θεό επειδή ψήφισαν Κοντσίτα στην Eurovison - iefimerida.gr

Παραλήρημα Πατριάρχη Σερβίας για τις πλημμύρες: Τιμωρία από τον Θεό επειδή ψήφισαν Κοντσίτα στην Eurovison

Παραλήρημα Πατριάρχη Σερβίας για τις πλημμύρες: Τιμωρία από τον Θεό επειδή ψήφισ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον δικό του κόσμο φαίνεται πως ζει ο Πατριάρχης Σερβίας, Ειρηναίος, ο οποίος αποδίδει τις φονικές πλημμύρες που κόστισαν τη ζωή σε 33 ανθρώπους και ισοπέδωσαν τη χώρα στην ψήφο των Σέρβων στην Eurovision.Οπως αναφέρει ο Economist ο Πατριάρχης έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις «Οι πλημμύρες ήταν θεϊκή τιμωρία για την στήριξή τους στην Κοντσίτα. Με αυτόν τον τρόπο ο Θεός ξεπλένει τη Σερβία από τις αμαρτίες της».

Εκτός από το ομοφοβικό παραλήρημα του Πατριάρχη και ο Επίσκοπος Μαυροβουνίου και Παραλίων Αμφιλοχίας δηλώνει «Οι πλημμύρες αυτές δεν είναι σύμπτωση. Είναι προειδοποίηση. Ο Θεός έστειλε τη βροχή, για να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι δεν πρέπει να ενταχθούν, στην άγρια πλευρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ