Σχετικά δύσκολα στην εκμάθηση τα ελληνικά: Αυτές είναι οι δυσκολότερες γλώσσες στον κόσμο [εικόνα] - iefimerida.gr

Σχετικά δύσκολα στην εκμάθηση τα ελληνικά: Αυτές είναι οι δυσκολότερες γλώσσες στον κόσμο [εικόνα]

Σχετικά δύσκολα στην εκμάθηση τα ελληνικά: Αυτές είναι οι δυσκολότερες γλώσσες σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν σχεδιάζετε να μάθετε μία δεύτερη ή τρίτη γλώσσα, αλλά δεν είστε σίγουροι ποια να επιλέξετε, τότε το σχεδιάγραμμα που ακολουθεί είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το infographic που δημιούργησε η διαδικτυακή υπηρεσία εκμάθησης ξένων γλωσσών Voxy, παρουσιάζει τις ευκολότερες και τις δυσκολότερες γλώσσες που μπορεί να μάθει κανείς.

Σύμφωνα με το infographic, τα Ελληνικά θεωρούνται μεσαίας δυσκολίας, ενώ γλώσσες, όπως Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά θεωρούνται εύκολες απαιτώντας μόλις 23 με 24 εβδομάδες για την επίτευξη γλωσσικής επάρκειας.

Από την άλλη πλευρά, οι γλώσσες, Ιαπωνικά, Κινέζικα και Κορεάτικα αναγνωρίζονται ως «δύσκολες» και χρειάζονται τουλάχιστον 88 εβδομάδες εκμάθησης για πλήρη επάρκεια.

Το infographic αναφέρει επίσης τους παράγοντες που συμβάλλουν στη δυσκολία της γλώσσας, όπως η πολυπλοκότητα, το πόσο κοντά είναι στην μητρική σας γλώσσα, και οι διαθέσιμοι πόροι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γλώσσα ελληνικά εκμάθηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ