«To_karma_sou» -Ποια είναι η νεαρή ανήσυχη φωτογράφος του ελληνικού instagram που έχει κάνει όλους να την παρακολουθούν μανιωδώς [εικόνες] - iefimerida.gr

«To_karma_sou» -Ποια είναι η νεαρή ανήσυχη φωτογράφος του ελληνικού instagram που έχει κάνει όλους να την παρακολουθούν μανιωδώς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάιρα δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τ’ άλλα. Αγαπά την ποίηση, τον ερωτισμό, τις τέχνες, τις φουρτουνιασμένες θάλασσες, τις θύελλες της ψυχής, τη φωτογραφία και τα άγνωστα, παράξενα μονοπάτια της καρδιάς. Με το ψευδώνυμο TO_KARMA_SOU (@osta_gia_soupa), έχει αποκτήσει σχεδόν 2.500 followers στο instagram και περισσότερους από 5.000 στο twitter και το έχει πετύχει συνδυάζοντας στίχους ποιημάτων με αισθησιακές φωτογραφίες της, μαγευτικά τοπία και σκέψεις του ανήσυχου μυαλού της.

To popaganda.gr, εντόπισε την 24χρονη Μάιρα που ζει στην Καλαμάτα και η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στην επιχείρηση των γονιών της.

Διαβάστε ολοκληρη την συνέντευξη της «ινσταγκραμικής» καλλιτέχνιδας που ορίζει... το κάρμα μας καθημερινά και δείτε την εκπληκτική δουλειά της στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογράφος hashtags instagram Μάιρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ