Ωχ!: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα ενσαρκώσει την Εντίθ Πιάφ στο θέατρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ωχ!: Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα ενσαρκώσει την Εντίθ Πιάφ στο θέατρο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πρόσωπο της Ελεονώρας Ζουγανέλη βρήκε την ιδανική Εντίθ Πιαφ ο σκηνοθέτης Πέτρος Ζούλιας που ετοιμάζει για την επόμενη θεατρική σεζόν και για λογαριασμό του Εθνικού Θεάτρου, ένα μιούζικαλ για την αξέχαστη Γαλλίδα τραγουδίστρια.

Η παράσταση «Πιαφ» που θα παρουσιάστει στη σκηνή του Ρεξ θα βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της βρετανίδας Παμ Γκεμς, πάνω στο οποίο βασίστηκε και η οσκάρικη ταινία του Ολιβιέ Νταάν «Ζωή σαν Τριαντάφυλλο».

Στην σκηνή, η Ελεονώρα Ζουγανέλη ως άλλη Εντίθ Πιαφ θα τραγουδά στους κακόφημους δρόμους του Παρισιού της δεκαετίας του '30, ώσπου ο Λουί Λεπλέ να την ανακαλύψει και να την κάνει μία από τις μεγαλύτερες σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, με τραγικό τέλος.

Η παράσταση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2015, τη χρονιά που συμπληρώνονται τα εκατό χρόνια από τη γέννηση της Εντίθ Πιάφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ