Βρείτε την ευτυχία με ένα απλό email - Ενα εξωφρενικά εύκολο τρικ από έναν δαιμόνιο συγγραφέα [εικόνα] - iefimerida.gr

Βρείτε την ευτυχία με ένα απλό email - Ενα εξωφρενικά εύκολο τρικ από έναν δαιμόνιο συγγραφέα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ερευνητής του Χάρβαρντ και συγγραφέας Shawn Achor λέει ότι η στέλνοντας ένα απλό email καθημερινά για 21 ημέρες, θα αυξηθούν τα «ποσοστά» της ευτυχίας σας -και μπορεί να αλλάξει, γιατί όχι, και τη ζωή σας.

«Γράψτε ένα email, ή ένα ή tweet ή ένα μήνυμα στο Facebook επαινώντας ή ευχαριστώντας ένα πρόσωπο που γνωρίζετε», τονίζει ο Achor και συνεχίζει «είναι τόσο απλό. Διαρκεί μόλις δύο λεπτά. Είναι συνήθως δύο ή τρεις προτάσεις, και θα το κάνετε για ένα διαφορετικό πρόσωπο για 21 ημέρες».

Στο σχετικό πείραμα της συγκεκριμένης προτροπής, όσοι έστειλαν το μήνυμα αυτομάτως ένοιωσαν ευτυχισμένοι. Το πιο σημαντικό ήταν ότι έπειτα από 21 ημέρες, οι αποστολείς αισθάνθηκαν μια απίστευτα βαθιά υποστήριξη.

«Δίνουμε σκληρή μάχη κατά της αρνητικής ενέργειας και ξεχνάμε να πούμε στους ανθρώπους πόσο ισχυρό ένα μήνυμα e-mail θα μπορούσε να είναι». Φυσικά, σημειώνει ο συγγραφέας του βιβλίου «Before Happiness», αναφέρει ότι ο παραδοσιακός τρόπος, όπως ένα τηλεφώνημα ή η κατά πρόσωπο συζήτηση, είναι αρκούντως αποτελεσματικό. «Ακόμα καλύτερα να του το πείτε από κοντά. Η επαφή με τα μάτια είναι σαφώς καλύτερη».

Βρείτε την ευτυχία με ένα απλό email  - Ενα εξωφρενικά εύκολο τρικ από έναν δαιμόνιο συγγραφέα [εικόνα]   | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ