H Conchita Wurst «έσβησε» στις Κάννες μπροστά στις θεές της ομορφιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

H Conchita Wurst «έσβησε» στις Κάννες μπροστά στις θεές της ομορφιάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλα αστέρια βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο γκαλά της amfAR που γίνεται κάθε χρόνο στις Κάννες για φιλανθρωπικούς λόγους. Η Σάρον Στόουν, η Κάρλα Μπρούνι, ο Τζον Τραβόλτα, η Τζέην Φντα, η Σοφία Κόππολα και η Καρόλ Μπουκέ έλαμψαν με τις παρουσίες της στο γκαλά που γίνεται για να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μάχη κατά του AIDS.


Περίπου 900 προσωπικότητες του διεθνούς σταρ σύστερμ βρέθηκαν στο γκαλά, μεταξύ των οποίων και η νικήτρια της Γιουροβιζιόν Κοντσίτα Βουρστ.
Στο περυσινό γκαλά συγκεντρώθηκαν πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ ενώ στο φετινό η Σάρον Στόουν ελπίζει να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότερα.

Η Conchita Wurst, η αυστριακή γυναίκα με τα μούσια που κέρδισε τη Eurovision είναι πλέον μέλος του διεθνούς τζετ - σετ και η ίδια δηλώνει ότι απολαμβάνει τη δόξα και τη φήμη που κέρδισε.

«Το λατρεύω αυτό. Αυτή είναι η ζωή που πάντα ήθελα. Έτσι αισθάνομαι πραγματικά μεγάλη», είπε η Conchita στους δημοσιογράφους προσερχόμενη στο επίσημο δείπνο του οργανισμού amfAR κατά του Aids, φορώντας μια αστραφτερή μπλε τουαλέτα, σχεδόν συντηρητική για το ταμπεραμέντο της.

«Δεν έχω κληθεί στα Παγκόσμια Μουσικά Βραβεία, αν και θα το ήθελα πολύ. Ίσως γίνει του χρόνου», είπε πάντως και το παράπονό της.

Πάντως, είναι αλήθεια ότι η Κοντσίτα δεν μπόρεσε να «αντέξει» απέναντι σε ιερά τέρατα της μόδας και της ομορφιάς:

Η Μπαρ Ραφαέλι στο Amfar

Oλος αυτός ο καλός κόσμος πήγε στο γκαλά της Amfar

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ