Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς αποχαιρετούν τον Νίκο Ράλλη -Θλίψη για το χαμό του μάχιμου δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς αποχαιρετούν τον Νίκο Ράλλη -Θλίψη για το χαμό του μάχιμου δημοσιογράφου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν κύματα φούσκωσε η συγκίνηση, η θλίψη χθες στα social media και στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο για το θάνατο του σημαντικού, χαρισματικού δημοσιογράφου του πολιτιστικού ρεπορτάζ Νίκου Ράλλη. Εφυγε μετά από ολιγόμηνη περιπέτεια με την υγεία του που δεν προμύνηε το γρήγορο τραγικό τέλος του.

Πλήθος μηνυμάτων κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια ανοιχτή διαδικασία πένθους από χθες. Αναμεσά τους, τα προσωπικά συγκινητικά μηνύματα δύο δημιουργών που αγαπιούνται ιδιαίτερα από το κοινό και οι οποίοι με τη σειρά τους αγάπησαν τον Νίκο Ράλλη. Γράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς στη σελίδα του στο facebook.

«Μέσα σε 4 μήνες έχασα άδικα έναν από τους πιο παλιούς και αγαπημένους φίλους μου.19 χρονών γνωριστήκαμε και μέχρι πριν λίγες μέρες κυνηγούσαμε τη μουσική παρέα. Κασέτες που γράφαμε ο ένας στον άλλον, ταξίδια για συναυλίες, ολονύκτιοι τσακωμοί, μετά κείμενα, τραγούδια, που τα δοκίμαζε πρώτος ο ένας στον άλλον, εξαφανίσεις λόγω του έρωτα, αιφνίδιες γελαστές επάνοδοι. Ακούω απ'το πρωί την "Έξοδο" απ'τους "Ορνιθες" του Χατζιδάκι.Λίγες μέρες πριν μου έλεγε πως αυτόν τον δίσκο ήθελε να ακούει συνέχεια τώρα. Πως περιέχει την απόλυτη ομορφιά. Σίγουρα περιέχει το πιο όμορφο εξοδικό τραγούδι. Το πιο θριαμβευτικό, το πιο απόλυτο.

Τύχη μεγάλη τύχη είχαν μεγάλη
τα πετεινά με τον άνθρωπον τούτο
Και με τραγούδια νυφιάτικα, υμέναιους
καλωσορίστε τον με τη Βασίλεια

Πιάσου, κουνήσου και πρόβαλε πόδι
γύρω πετάτε, καλωσορίστε
τον τυχερό και μακάριο"
Γεια σου, Νίκο μου, αγαπημένε μου.»

Γράφει η Νατάσσα Μποφίλιου στη σελίδα της στο facebook.

"Σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, μία από τις πιο ταλαντούχες και ακέραιες πένες, ένας σπουδαίος φίλος, ένας πραγματικά όμορφος άνθρωπος. Μένουμε όλο και πιο φτωχοί και πιο μόνοι...
Αντίο Νίκο Ράλλη, αγαπημένε μου, δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα ούτε στα ανώτερα ούτε στα κατώτερα δικαιοσύνη. Ό,τι ήσουν έμεινε πίσω, φυλαγμένο στη ψυχή και σε όλα αυτά που θα θυμόμαστε από εσένα.
Ένας θησαυρός θετικότητας κι αληθινού ταλέντου ζωής..."

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ