Δείτε πως αντιδρούν η Τζούλια Ρόμπερτς, η Σοφία Βεργκάρα και άλλοι σταρ όταν διαβάζουν υβριστικά μηνύματα στο twitter [βίντεο] - iefimerida.gr

Δείτε πως αντιδρούν η Τζούλια Ρόμπερτς, η Σοφία Βεργκάρα και άλλοι σταρ όταν διαβάζουν υβριστικά μηνύματα στο twitter [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα των διασήμων ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν όταν τους δίνουν, μπροστά στην κάμερα, να διαβάσουν συγκεκριμένα μηνύματα που τους αφορούν στο twitter. Ολα ανήκουν στην κατηγορία των hate tweets - μηνύματα μίσους δηλαδή που εκφράζουν αρνητική κριτική, ειρωνία και είναι μέχρι και υβριστικά.

Κορυφαίοι σταρ – η Τζούλια Ρόμπερτς, η Σοφία Βεργκάρα, ο Ιθαν Χωκ, ο Αντι Γκαρσία, ο Μάθιου Μακ Κόναχι και πολλοί άλλοι συμμετέχουν σε αυτό το βίντεο που έγινε για την εκπομπή του Johny Kimmel.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ