Ο Ομπάμα κάνει έξαλλους τους Αμερικανούς -Ξεσπούν γιατί η ομιλία του διέκοψε τα αγαπημένα τους τηλεπαιχνίδια - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα κάνει έξαλλους τους Αμερικανούς -Ξεσπούν γιατί η ομιλία του διέκοψε τα αγαπημένα τους τηλεπαιχνίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαλλους φαίνεται πως έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα τους Αμερικανούς, ο οποίος σε ομιλία του υποστήριξε πως δεν θα δείξει καμία ανοχή σε όσους παραποιούν τα στοιχεία σχετικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη βετεράνων στρατιωτών. Και όμως! Πίσω από τον εκνευρισμό των πολιτών δεν κρύβεται η στάστη του Προέδρου των ΗΠΑ σχετικά με το θέμα και τα όσα υποστήριξε. Αλλά γιατί η ομιλία του, που μεταδόθηκε ζωντανά στην τηλεόραση, είχε ως αποτέλεσμα να διακόψει τα αγαπημένα τους τηλεοπτικά προγράμματα. Και ποια είναι αυτά; Το τηλεπαιχνίδι «The Price Is Right» και η εκπομπής «Τhe View». Το γεγονός ότι η προβολή της ομιλίας συνέπεσε με τα αγαπημένα τηλεοπτικά σόου των τηλεθεατών και η απόφαση της διακοπής τους, έστω για λίγα λεπτά προκάλεσε τον εκνευρισμών όσων τα παρακολουθούν ανελλιπώς. Μάλιστα, οι τηλεθεατές που ενοχλήθηκαν από το γεγονός εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Ομπάμα, μέσω του Twitter, αναφέροντας, μεταξύ άλλων:

«Εχω βαρεθεί τόσο πολύ που ο Ομπάμα διακόπτει το Τhe View», «αν ο Ομπάμα κλέψει ένα ακόμα λεπτό από το The Price Is Right, θα πετάξω το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση» και «αν ο Ομπάμα καλύψει όλη την ώρα του Price Is Right, ας με βοηθήσει ο Θεός...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ