Μώραλης: Δεν έχουμε ανάγκη τις ψήφους ναζί και εγκληματιών - iefimerida.gr

Μώραλης: Δεν έχουμε ανάγκη τις ψήφους ναζί και εγκληματιών

Μώραλης: Δεν έχουμε ανάγκη τις ψήφους ναζί και εγκληματιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη πως τα όσα ακούστηκαν από τον αντίπαλό του για τον Δήμο Πειραιά περί «μπερλουσκονισμού» και «μπράβων» πρέπει να σταματήσουν εξέφρασε ο υποψήφιος για τον δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μώραλης.Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega, επισήμανε ότι «Τίποτε από αυτά δεν ισχύει και ο κ. Μιχαλολιάκος θα έπρεπε να ξέρει πως οι πολίτες δεν εξαγοράζονται και να μην δυσφημεί κατ' αυτόν τον τρόπο την πόλη. Όταν τον ψήφιζαν ήταν καλοί πολίτες και τώρα είναι κακοί πολίτες;».

Παράλληλα, ο κ. Μώραλης τόνισε πως το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του δεν είναι κομματικό, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι δεν απευθύνεται σε ναζί ψηφοφόρους.

«Δεν απευθύνομαι σε ψηφοφόρους ναζί. Απευθύνομαι σε όλους του πολίτες. Απευθύνομαι σε αυτούς που οδηγήθηκαν σε μια ακραία, λανθασμένη ψήφο»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ