Ο Γιάννης Σγουρός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Ηλία Παναγιώταρου - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Σγουρός κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Ηλία Παναγιώταρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνουν οι δηλώσεις του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου κατά του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, καθώς ο τελευταίος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Οι δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου που έκανε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής, αλλά και στον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA, αφορούσαν τον Γιάννη Σγουρό και τον συνέδεαν με συγκεκριμένο επιχειρηματία, ενώ τον αποκάλεσε και «διαπλεκόμενο».

Εξερχόμενος από το Γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη, ο κ. Σγουρός δήλωσε: «Κατέθεσα πριν από λίγο μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Βουλευτή και υποψήφιου Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώταρου. Όλοι οι ισχυρισμοί του είναι ψευδείς και συκοφαντικοί. Όλα αυτά εντάσσονται προφανώς σε συκοφαντικό σχέδιο εναντίον μου, με το οποίο συμπορεύονται Χρυσή Αυγή και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εδώ με τη συκοφαντία. Η αξιοπρέπειά μου είναι αδιαπραγμάτευτη. Σε όλη τη 12χρονη πορεία μου λειτούργησα με εντιμότητα και διαφάνεια. Οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους την Κυριακή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ