Παραλίγο να καεί ζωντανή επειδή -Φόρτιζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φορτιστή κινητού [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Παραλίγο να καεί ζωντανή επειδή -Φόρτιζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φορτιστή κινητού [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάστημα δυο εβομάδων, σημειώθηκαν δυο κρούσματα έκρηξης συσκευής ηλεκτρονικού τσιγάρου στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Lucy May βρισκόταν στο κρεβάτι του σπιτιού της στο Pembrokeshire, όταν αντιλήφθηκε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο της, που το είχε στη φόρτιση ανατινάχθηκε. Απο λάθος της ίδιας, το ηλεκρονικό τσιγάρο ήταν συνδεδεμένο σε μια υποδοχή USB της Apple που προοριζόταν για φόρτιση iPhone και iPad.

Παραλίγο να καεί ζωντανή επειδή -Φόρτιζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φορτιστή κινητού [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Lucy May ξύπνησε έντρομη από τις φλόγες που είχαν φτάσει στο κρεβάτι της. Γρήγορα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν τα εγκαύματα στα πόδια της που προκλήθηκαν από την αναπάντεχη έκρηξη.

Παραλίγο να καεί ζωντανή επειδή -Φόρτιζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φορτιστή κινητού [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Οι φλόγες έκαιγαν το πάπλωμα μου και το μπουντουάρ μου, πήδηξα από το κρεβάτι και έριξα μια βαλίτσα πάνω τους. Αν είχα κοιμηθεί για πέντε λεπτά ακόμη θα είχα καεί ζωντανή» δήλωσε η 22άχρονη στη Daily Mail.

Παραλίγο να καεί ζωντανή επειδή -Φόρτιζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φορτιστή κινητού [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακόμα μια έκρηξη δυο εβδομάδες πριν σε μια παμπ στο Yorkshire

Μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα στο Yorkshire στο Βόρειο Λονδίνο, ένα ακόμα παρεμφερές περιστατικό συνέβη. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη δίπλα σε μια μπαργούμαν, ενώ ήταν στη φόρτιση.

Παραλίγο να καεί ζωντανή επειδή -Φόρτιζε το ηλεκτρονικό τσιγάρο με φορτιστή κινητού [βίντεο & εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η 18αχρονη Laura Baty κατάφερε να γλιτώσει από τις φλόγες με μοναδικές απώλειες ένα μικρο τραυματισμό στο χέρι της και το φόρεμα της που κάηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ