Διάσημος τραγουδιστής γίνεται ρεζίλι -Θαμπώθηκε από δυο πανέμορφα κορίτσια και ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού του[βίντεο] - iefimerida.gr

Διάσημος τραγουδιστής γίνεται ρεζίλι -Θαμπώθηκε από δυο πανέμορφα κορίτσια και ξέχασε τα λόγια του τραγουδιού του[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το όνειρο κάθε μουσικού: να παίζεις ένα διάσημο τραγούδι και ξαφνικά να σε συνοδεύει ο ίδιος ο τραγουδιστής και δημιουργός του κομματιού.

Το όνειρο (ή εφιάλτης) έγινε πραγματικότητα για δυο καλλιτέχνιδες του δρόμου στη Λιθουανία, εκεί όπου βρέθηκε με τη μπάντα του ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith. Τα δυο κορίτσια όταν είδαν να περνάει ο Τάιλερ, έπαιζαν για χάρη του το γνωστό τραγούδι του αμερικανικού συγκροτήματος «Crazy». Ο 66χρονος frontman επιχείρησε να τραγουδήσει μαζί τους το διάσημο άσμα του ωστόσο ξέχασε τα λόγια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ