Oταν η κόρη του Κένεντι και φημολογούμενη ερωμένη του Ομπάμα έπαιζε στον Σκορπιό και έκλεβε την παράσταση - iefimerida.gr

Oταν η κόρη του Κένεντι και φημολογούμενη ερωμένη του Ομπάμα έπαιζε στον Σκορπιό και έκλεβε την παράσταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης ασχολούνται εκτενώς τις τελευταίες μέρες με τη φημολογούμενη παράνομη ερωτική σχέση του Μπάρακ Ομπάμα με την κόρη του θρυλικού προέδρου Κένεντι, την Καρολάιν. Την ξανθιά μικρή, κόρη της Τζάκι Κένεντι Ωνάση θυμούνται πολλοί να κλέβει την παράσταση στο γάμο της μαμάς της με τον Ωνάση στον Σκορπιό.
Η Σίβυλλα σήμερα στο Βήμα αφηγείται τί συνέβη με την Καρολάιν στον Σκορπιό.

«Ήταν Οκτώβριος του 1968. Στον ιδιόκτητο παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση, τον περίφημο Σκορπιό, έβρεχε δυνατά. Πολύ δυνατά! Τόσο δυνατά που οι παπαράτσι οι οποίοι είχαν οπλίσει τις μηχανές τους με τηλεφακούς αισθάνονταν άβολα. Εκείνο το γκρίζο, βροχερό φθινοπωρινό απόγευμα, ο Έλληνας κροίσος Άρης Ωνάσης παντρευόταν την πλέον επιθυμητή και πολυσυζητημένη γυναίκα στον πλανήτη. Την χήρα του Τζον Κένεντι, Τζάκι.


Οι φωτογράφοι παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες κατόρθωσαν τελικά να τραβήξουν πολλές φωτογραφίες του μυθικού ζευγαριού. Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου. Ο Ari the Greek με sur mesure κοστούμι της Savile Row και η Τζάκι με λευκό μίνι νυφικό του Valentino (ο διάσημος Ιταλός μαιτρ ήταν παρών στην γαμήλια τελετή) χαμογελούσαν πανευτυχείς. Ένα μικρό κοριτσάκι ήταν αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση. Οι αναγνώστες των εφημερίδων ανακάλυψαν το καστανόξανθο κεφαλάκι του κοριτσιού να έχει «κρυφτεί» στις πτυχές του πανάκριβου χειροποίητου φορέματος της μαμάς της.


Η αδυναμία του Ωνάση στον Τζον-Τζον
Η μικρή Καρολίν, κόρη της Τζάκι από τον γάμο της με τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζον Κένεντι φοβόταν την βροχή, τις αστραπές και τις βροντές που έβαφαν τον ουρανό με μπλε, μωβ και ασημένια χρώματα. Η mother Jackie προσπαθούσε να την παρηγορήσει. Εκείνη όμως ήταν κολλημένη πάνω της. Ο αδερφός της Τζον-Τζον, σίγουρα πιο όμορφος και «παιχνιδιάρης» από εκείνη προσπαθούσε να… διατηρήσει την ψυχραιμία του. O Αριστοτέλης Ωνάσης άλλωστε του είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Σε όλη τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής του έκλεινε το μάτι και του κουνούσε το χέρι. Ο φακός των παπαράτσι λίγες μόλις μέρες αργότερα «συνέλαβε» τον μεγιστάνα και τον μικρούλη Τζον-Τζον Κένεντι να κάνουν βαρκάδα γύρω από τον Σκορπιό.


Καμία σχέση με την mother Jackie…
Η Καρολίν μεγαλώνοντας δεν έγινε σίγουρα τόσο γοητευτική όσο η μαμά της. Η κόρη του Τζον Κένεντι δεν διέθετε την λάμψη, το άψογο στυλ ούτε καν κάτι από το ακριβό γούστο της μητέρας της. Η Jackie έμεινε στην ιστορία σαν μια από τις κομψότερες γυναίκες οι οποίες πέρασαν ποτέ από τον πλανήτη. Τις στιλιστικές επιλογές της με το “little black dress”, τις πέρλες, τους φιόγκους στα μαλλιά και τις μυτερές γόβες προσπαθούν αν αντιγράψουν γυναίκες ακόμα και σήμερα. Οι βραδινές της τουαλέτες με τις υπογραφές Valentino, Oleg Cassini, Jean Dessès κατασκευασμένες από λευκό σατέν και γαλάζιες μουσελίνες άφησαν εποχή.


Οι επιρροές και το στυλ Κάλβιν Κλάιν
H Καρολίν επέλεγε αντίθετα από την μαμά της βραδινά φορέματα τα οποία αγόραζε από πολυκαταστήματα στην Ουάσινγκτον και την Βοστώνη. Προτιμούσε να περνάει τον καιρό της στην οικογενειακή εξοχική κατοικία στο Hyannis Port. Κυκλοφορούσε με jeans , πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια. Κάποιες φορές άκουγε τις συμβουλές της υπέρκομψης συντρόφου του ωραίου αδερφού της Τζον-Τζον Καρολίν Μπεσέτ και αγόραζε τα chic καμηλό παλτό ή τα μαύρα σύνολα του διάσημου Αμερικανού σχεδιαστή Κάλβιν Κλάιν. Μετά το αεροπορικό δυστύχημα που στοίχησε την ζωή στον Τζον-Τζον και την Μπεσέτ, η Κένεντι κυκλοφορούσε μάλλον ατημέλητη.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ