Οσκαρική ηθοποιός ξεσπαθώνει κατά των social media -«Προτιμώ να βάλω το κεφάλι μου στη λεκάνη παρά να έχω twitter» - iefimerida.gr

Οσκαρική ηθοποιός ξεσπαθώνει κατά των social media -«Προτιμώ να βάλω το κεφάλι μου στη λεκάνη παρά να έχω twitter»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη κατά των social media εμφανίστηκε η Εμα Τόμσον. Η Οσκαρική Βρετανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair ανέφερε πως τα μέσα κοινωνικής δικτυωσης καταστρέφουν μια ολόκληρη γενιά.

Η ίδια με μια γενναία δόση χιούμορ, τόνισε ότι προτιμά να κάνει επίπονες θεραπείες για τους... φρονιμίτες για το υπόλοιπο της ζωής της από το να φτάξει δικό της λογαριασμό στο twitter. «Θα προτιμούσα να βάλω το κεφάλι μου στη λεκάνη από το να google-άρω τον εαυτό μου».

Η 55χρονη καλλιτέχνιδα μοιράστηκε τη σκέψη της ως εξής: «Δεν αντέχω στη σκέψη να είναι συνδεδεμένη όλη την ώρα. Ο Θεός ξέρει τι κάνουν όλα αυτά σε εμάς! Ελπίζω όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε ένα μεγάλο ανθρώπινο πείραμα αυτή τη στιγμή. Ακομα και ένα τρίχρονο παιδί μπορεί να μπει στο Twitter, ένα τρίχρονο...»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter social media Vanity Fair Έμα Τόμσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ