Υπάρχουν και πανέμορφα μοντέλα με μικρό στήθος στην Victoria's Secret [εικόνες] - iefimerida.gr

Υπάρχουν και πανέμορφα μοντέλα με μικρό στήθος στην Victoria's Secret [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η φωτογράφιση του μοντέλου Rosie Huntington-Whiteley της Victoria's Secret, για το περιοδικό V, το οποίο για πρώτη φορά δείχνει σχεδόν γυμνό το πολύ μικρό στήθος της.

Οπως σημειώνουν τα περιοδικά μόδας, παρότι το μοντέλο συνηθίζει να δείχνει το σώμα του με τα εσώρουχα της διάσημης εταιρείας είναι η πρώτη φορά που επιλέγει να εμφανιστεί χωρίς σουτιέν και χωρίς να φοβάται να δείξει ότι δεν διαθέτει τις καμπύλες άλλων μοντέλων.
Η Rosie Huntington-Whiteley εμφανίζεται με ρούχα επωνύμων, όπως Prada, Celine, Gucci και Saint Laurent αλλά τα μάτια όλων, σημειώνουν τα δημοσιεύματα, είναι πάνω σε αυτά που δεν φοράει.


Το εν λόγω μοντέλο εμφανίστηκε και στο Φεστιβάλ των Καννών και έλαμψε με τα πανύψηλα πόδια της και την χαμηλών τόνων εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ