Η ξαφνική και άδικη απώλεια του χαρισματικού Νίκου Ράλλη –Βουβή θλίψη για δημοσιογράφους και καλλιτέχνες - iefimerida.gr

Η ξαφνική και άδικη απώλεια του χαρισματικού Νίκου Ράλλη –Βουβή θλίψη για δημοσιογράφους και καλλιτέχνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λέξη χαρισματικός συνοδεύει αυτονόητα τον δημοσιογράφο Νίκο Ράλλη. Δημοσιογράφο του λεγόμενου πολιτιστικού ρεπορτάζ, με πάθος και απίστευτες γνώσεις για τη μουσική, βλέμμα ψύχραιμο που έβλεπε πίσω από το προφανές. Ο δημοσιογράφος που διαβάστηκε φανατικά και αγαπήθηκε από όσους των γνώρισαν έφυγε αιφνιδίως σήμερα, νέος και ακμαίος έπειτα από σύντομη περιπέτεια με την υγεία του.
Η είδηση πως νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες είχε προκαλέσει σοκ στο δημοσιογραφικό χώρο. Μεταφερόταν σαν ψίθυρος σχεδόν για να μην επιβεβαιωθεί. Σήμερα το πρωί δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες πάγωσαν στην είδηση πως ο άξιος, ξεχωριστός Νίκος Ράλλης έφυγε, λίγο μετά τα 40 του χρόνια.
Τον γνωρίσαμε και εδραιώθηκε, έσκαψε ρίζες και έδειξε την ιδιαίτερη γραφή του στον Επενδυτή και στον Κόσμο του Επενδυτή, ενώ έγραψε και στη LifO και στο spirto. Την είδηση της απώλειας επιβεβαιώνει η Ναταλί Χατζηαντωνίου με ένα ιδιαίτερο κείμενο στο e-tetradio, απ' όπου και η φωτογραφία του Νίκου Ράλλη που βλέπετε εδώ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ