Οι κάλπες απογειώνουν τη σεξουαλική διάθεση -Στο «κόκκινο» οι ορμόνες όσων ψήφισαν τους νικητές - iefimerida.gr

Οι κάλπες απογειώνουν τη σεξουαλική διάθεση -Στο «κόκκινο» οι ορμόνες όσων ψήφισαν τους νικητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κάλπες αυξάνουν τη σεξουαλικότητα, με τις ορμόνες των ψηφοφόρους του κόμματος που αναδεικνύεται νικητής να «χτυπάνε» κόκκινο.

Οι επιδόσεις των ψηφοφόρων στην κρεβατοκάμαρα επηρεάζονται από την εκλογική διαδικασία, διαπίστωσαν ερευνητές που μελέτησαν τη σχέση κάλπης και λίμπιντο. Όπως ανακάλυψαν, όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών, και με αποκορύφωμα την εκλογική διαδικασία, παρατηρείται αύξηση στα επίπεδα τεστοστερόνης των εκλογέων, της ορμόνης που αυξάνει την σεξουαλικότητα. Αντίθετα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onmed, οι ορμόνες των γυναικών δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Διαπιστώθηκε, επίσης ότι, όταν γνωστοποιείται ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης, καταγράφεται αύξηση στις αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο, από όσους ψήφισαν τους κερδισμένους των εκλογών.

Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από τα Πανεπιστήμια του Duke και Michigan, έδειξε ότι οι άνδρες ψηφοφόροι, των οποίων η παράταξη έχασε, παρουσίασαν σημαντική πτώση των επιπέδων της τεστοστερόνης, σε λιγότερο από μία ώρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος της κάλπης.

Οι εκλογές φαίνεται πως επιφέρουν και έντονη ψυχολογική φόρτιση. Επιστήμονες εξηγούν ότι το βάρος της επικείμενης επιλογής μπορεί να είναι ένα αγχωτικό για ορισμένους ψηφοφόρους, ενώ αυτή η έντονη συναισθηματική αντίδραση μπορεί να επηρεάσει καθοριστικά την τελική απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ