«Σάρωσε» στο Δήμο Πεύκης η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη -Εξελέγη πρώτη δημοτική σύμβουλος [εικόνες] - iefimerida.gr

«Σάρωσε» στο Δήμο Πεύκης η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη -Εξελέγη πρώτη δημοτική σύμβουλος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι γνωστή ως η «κυρία Πατούλη». Οι εκκεντρικές της εμφανίσεις έχουν στρέψει πολλές φορές τα φλας των φωτογράφων, ενώ φωτογραφίες της με εντυπωσιακά κατά πολλούς ντυσίματα έχουν φιλοξενηθεί σε δεκάδες περιοδικά. Η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη άλλαξε «ρότα» στη ζωή της και έκανε το μεγάλο βήμα στην πολιτική σκηνή της χώρας. Έβαλε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στον δήμο Πεύκης, με τον συνδυασμό του Τάσου Μαυρίδη «Η πόλη της ζωής μας» και εκλέγεται πρώτη σε ψήφους.

Η κυρία Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ευχαριστεί τους δημότες που την στήριξαν με την ψήφο τους στο πρώτο ταξίδι της στην αυτοδιοικητική της πορεία, ενώ απευθύνει κάλεσμα για στήριξη στον Τάσο Μαυρίδη, τον άνθρωπο, που όπως υποστηρίζει «με το συναινετικό του πνεύμα εγγυάται την άσκηση μιας διοίκησης ικανής, υγιούς και αποτελεσματικής».

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες της Λυκόβρυσης-Πεύκης που στο πρώτο ταξίδι της αυτοδιοικητικής μου πορείας, μου έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Η ισχυρή στήριξη με την εκλογή μου ως πρώτης δημοτικής συμβούλου, με τον συνδυασμό του Τάσου Μαυρίδη «Η Πόλη της Ζωής μας», μου δίνει ώθηση, δύναμη και υψηλό αίσθημα ευθύνης για να συμβάλλω στην υλοποίηση του οράματος μας για μια πόλη όμορφη, ανθρώπινη και λειτουργική. Σας καλώ την Κυριακή να στηρίξετε τον Τάσο Μαυρίδη, τον άνθρωπο που με το συναινετικό του πνεύμα εγγυάται την άσκηση μιας διοίκησης ικανής, υγιούς και αποτελεσματικής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ