«Πόλεμος» στο Twitter ανάμεσα στον Παπαδημούλη και τον Μουρούτη για τη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

«Πόλεμος» στο Twitter ανάμεσα στον Παπαδημούλη και τον Μουρούτη για τη Χρυσή Αυγή

«Πόλεμος» στο Twitter ανάμεσα στον Παπαδημούλη και τον Μουρούτη για τη Χρυσή Αυγ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Γιώργο Μουρούτη έχει ξεσπάσει στο Twitter, έπειτα από τη δημοσίευση άρθρου του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε ιστοσελίδα που απηχεί ακροδεξιές θέσεις.

«Ο Παπαδημούλης αρθρογράφος στο Χρυσαυγίτικο defencenet. Πιο χαμηλά δεν έχει..», έγραψε αρχικά στο Twitter ο κ. Μουρούτης, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο κ. Παπαδημούλης σε δική του ανάρτηση ανέφερε «Το άρθρο στο defencenet εστάλη με πρωτοβουλία συνεργάτη μου και χωρίς έγκρισή μου. Ηταν λάθος. Η λάσπη, όμως των "Μπαλτάκων", δεν μας αγγίζει».

Το θέμα δεν έληξε εκεί. Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού επανήλθε, ρωτώντας από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Πώς ονομάζεται ο συνεργάτης σας; Τον διώξατε; Τα κείμενά σας τα γράφουν άλλοι ερήμην σας; Πρωτόγνωρα πράγματα!».Ο κ. Παπαδημούλης συνέχισε με δική του δημοσίευση, όπου εξηγούσε ότι «Φρόντισα επίσης, η σχετική ανάρτηση να διαγραφεί από τα δικά μου social media. Οσοι αναζητούν σχέσεις με την ΧΑ, ας ψάξουν στα "ρετιρέ" της ΝΔ».

Ο κ. Μουρούτης συνέχισε, γράφοντας «Μυστακοφόροι Κασιδιάρηδες της "νέας Ελλάδας"», αλλά και «Στείλτε τον Παπαδημούλη στην Ευρωβουλή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Στέλνουν ερήμην του άρθρα του σε site των ΝΑΖΙ».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ