Οι Ελληνες κάνουν εκστρατεία για τη βοήθεια των πλημμυροπαθών σε Σερβία και Βοσνία - iefimerida.gr

Οι Ελληνες κάνουν εκστρατεία για τη βοήθεια των πλημμυροπαθών σε Σερβία και Βοσνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κατερίνη συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 20 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας που αύριο, Πέμπτη, θα φορτωθούν σε δύο φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία θα συνοδεύονται από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου για να παραδοθούν στους πλημμυροπαθείς της Σερβίας και της Βοσνίας.

Ακολούθησε ο Δήμος Βόλβης στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα ξεκίνησε η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης σε τρία σημεία του Δήμου Βόλβης, στο δημαρχείο Σταυρού και στα πρώην δημαρχεία Ασπροβάλτας και Βρασνών.

Όμως ευαισθητοποιήθηκε και η ακαδημία μικρών ποδοσφαιριστών «Shooters Academy» στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη που ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν ρούχα, φάρμακα και και τρόφιμα μακράς διάρκειας με σκοπό να βοηθήσουν και αυτοί τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη στη Σερβία και στη Βοσνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ