Στέφανος Κορκολής: Επαθα σοκ όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο - iefimerida.gr

Στέφανος Κορκολής: Επαθα σοκ όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε για πρώτη φορά ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης Στέφανος Κορκολής.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε ότι είχε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. «Ηταν ένας καρκίνος που βγαίνει σε πιο μεγάλες ηλικίες, είναι ένα είδος καρκίνου 100% ιάσιμος, έκανα τις θεραπείες μου -λίγο επώδυνες- αλλά το κυριότερο είναι ότι έκοψα το τσιγάρο γιατί το τσιγάρο μου δημιούργησε τον καρκίνο που είχα», είπε.

Ωστόσο, ο μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι η ανακοίνωση της διάγνωσης ήταν ένα ισχυρό σοκ. «Τις πρώτες δύο μέρες έκλαψα, έκανα και εμετούς από τη σύσπαση των νεύρων, είναι σοκ», είπε και πρόσθεσε: «Οταν το έμαθα μου πέρασαν πάρα πολύ άσχημες σκέψεις. Αναθεωρείς πάρα πολλά πράγματα, γίνεσαι λίγο του εαυτού σου. Επικεντρώθηκα πάρα πολύ στην οικογένειά μου, γιατί το μεγαλύτερο σοκ το έπαθαν ο πατέρας μου και η μάνα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ