Η Ελεν Ντε Τζενέρις έπαιξε στην εκπομπή της απόσπασμα του Μπρούσκο -Τι λέει ο δημιουργός της σειράς [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελεν Ντε Τζενέρις έπαιξε στην εκπομπή της απόσπασμα του Μπρούσκο -Τι λέει ο δημιουργός της σειράς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γιατί επέλεξε την Ελεν Ντε Τζενέρις ως το κορίτσι που ήταν η παλιά αγαπημένη του Διαμαντή εξηγεί ο δημιουργός της σειρά Ανδρέας Γεωργίου, μετά το σάλο που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα απόσπασμα του σήριαλ να παίξει στην εκπομπή της πιο διάσημης παρουσιάστριας του κόσμου.

Μιλώντας πριν από λίγο στο Πρωινό, τόνισε ότι το γεγονός ήταν τυχαίο. «Ακόμα δεν το πιστεύω! Ήταν εντελώς τυχαίο», είπε ο ηθοποιός και εξήγησε: «Κάναμε αυτή τη σκηνή και έπρεπε να έχουμε μια φωτογραφία από παλιά. Μου έφεραν κάποιες γυναίκες και μου άρεσαν τα μάτια της. Λέω, αυτή είναι πολύ εκφραστική και λέω θα μπορούσε να είναι η μάνα των δίδυμων».

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ελεν Ντε Τζενέρις προέβαλλε στην εκπομπή της ένα απόσπασμα του Μπρούσκο στο οποίο φαίνεται ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς να κρατά μια φωτογραφία της από την εποχή που ήταν ακόμη μαθήτρια. Ο «Διαμαντής» του Μπρούσκο, κοιτά τη φωτογραφία της νεαρής τότε Ντε Τζενέρις και την αναπολεί... Μια τηλεθεάτρια έστειλε το απόσπασμα στην παρουσιάστρια και εκείνη με τη σειρά της το έπαιξε στην εκπομπή της διακωμωδώντας πλήρως την κατάσταση. Δείτε το σχετικό απόσπασμα πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ