Συγκλονίζει -Η φωτογραφία επτάχρονου πριν και μετά τη μάχη του με τον καρκίνο [εικόνα] - iefimerida.gr

Συγκλονίζει -Η φωτογραφία επτάχρονου πριν και μετά τη μάχη του με τον καρκίνο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύναμη στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα δίνει η αφίσα του κέντρου παιδικού καρκίνου του Πανεπιστημίου του Μισισιπή που απεικονίζει έναν επτάχρονο που έδωσε τη δική του μάχη με τη λευχαιμία και βγήκε νικητής.

Η φωτογραφία χωρίζεται στα δύο και δείχνει, σε αντιδιαστολή, το πρόσωπο του Νώε, στην ηλικία των 4 ετών, όταν έκανε χημειοθεραπείες και στην ηλικία των 7 ετών, σήμερα δηλαδή, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του.


Χλωμός, αδύνατος, χωρίς μαλλιά ως ασθενής με καρκίνο, ζωηρός, με κανονικό χρώμα και μαλλιά ως επιζών του καρκίνου, ο επτάχρονος σήμερα Νώε είναι η ζωντανή απόδειξη του μηνύματος «η διάγνωση του καρκίνου δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια ποινή θανάτου», που θέλει να περάσει το κέντρο του πανεπιστημίου.

O Νώε είχε διαγνωσθεί σε ηλικία τεσσάρων ετών με οξεία μυελογενή λευχαιμία, μια σπάνια επιθετική μορφή της νόσου. Τότε, οι γιατροί του έδιναν 50% πιθανότητες να ζήσει.
Ο μικρός αφού υπεβλήθη σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού των οστών νίκησε την ασθένεια και βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε.

Συγκλονίζει -Η φωτογραφία επτάχρονου πριν και μετά τη μάχη του με τον καρκίνο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ